Publicerad den

Inred kontoret lätt, billigt och smart

Att jobba med grafisk design och marknadsföring hela dagarna brukar innebära ganska långa dagar på kontoret. Men det behöver inte vara så farligt som det kanske låter. Att inreda kontoret på ett trivsamt sätt förändrar allt. Då kan kontoret istället nästan kännas som ett andra hem och det kommer i sin tur leda till att folk trivs och presterar bättre. Hos Bemz kan man köpa nytt sofföverdrag, vilket är ett sätt att skapa ett mysigare kontor.

Gör om kontoret – less is more

Känns kontoret sterilt, opersonligt och deppigt? Det är långt ifrån ovanligt att arbetsmiljön runt om i landet upplevs precis så. Anledningen till det är att långt ifrån alla företag satsar på att skapa en arbetsplats som känns mysig och hemtrevlig. Varför det är så är omöjligt att svara på, men antagligen beror det på att kontoret är en plats där man ska jobba och inte mysa. Om man ändå vill förändra kontoret på ett mycket enkelt, billigt och smart sätt, kan man göra följande:

  • Köpa ett nytt och fräscht sofföverdrag till soffan samt matchande soffkuddar och en filt. Hos Bemz finns överdrag till Ikeas soffor.
  • Köpa levande växter. Ju fler desto bättre.
  • Byta ut lysrören mot punktbelysning.

Marknadsföring