Entreprenörden

Uppdrag
Logotyp, identitet, digitala enheter

Beskrivning
Entreprenörden är från början en blogg om entreprenörskap som drivs av Klara-Maria Mach. Bloggen har bland annat blivit utsedd till en av 40 inspiratörer för entreprenörer av Expertval. Entreprenörden har vuxit och skapat evenemangen Entreprenörddagen och Wonder Women. Dessutom erbjuder Entreprenörden rådgivning, föreläsningar och rollen som moderator.

Symbolen är baserad på grundidén ”Think outside the box” där e-formen symboliserar en tankebubbla. Formen ska vara enkel och tydlig för att fungera bra i sociala medier där Entreprenördens kommunikation sker i huvudsak.

Entreprenörddagen har fått en liknande logotyp som baseras på grundformen för Entreprenörden för att skapa igenkänning och relation mellan de två verksamheterna.

Kundcitat
”Gistvall Holm är en lyhörd duo som samtidigt är de väldigt ärliga, vilket uppskattades enormt från vår sida. Det märktes snabbt att de ville kundens bästa och det tog inte lång tid innan de förstod hur vi vill ha det, både känsla och utseende. VI är extremt nöjda, stolta och euforiska över vår profil samt samarbetet med byrån!”
Klara-Maria Mach, entreprenör och grundare av Entreprenörden