Publicerad den

För dig som frilansar

Om du frilansar som grafisk designer eller marknadsförare är det viktigt att du har en passande arbetsplats. Men att hitta en arbetsplats där du får ro kan vara svårt. Därför kan du i följande text få mer information om hur du kan hitta ett kontorshotell.

Hitta ett kontorshotell

https://helio.se/sv/ kan du hitta flera bra kontorshotell om du arbetar i Stockholm eller Malmö. De finns på flera ställen runt om i Stockholm och därmed har du stor chans att hitta något i närheten av dig. De finns till exempel i Sundbyberg såväl som vid Hötorget och på Östermalm. På deras hemsida kan du läsa mer om vilka medlemskap som finns att välja bland. Medlemskapen är olika beroende på vad du är i behov av. Du kan till exempel välja mellan att hyra en plats i ett öppet kontorslandskap eller välja att hyra ett eget kontor.

Därför ska du satsa på coworking

Det finns många anledningar till varför du som frilansare ska hyra in dig på ett kontorshotell, eller coworking som det också kallas för. En av de främsta fördelarna är att du får komma ut från hemmet, vilket kan vara nödvändigt om du bor mindre och därmed inte har möjlighet att inreda ett hemmakontor.

Sedan är det till fördel att hyra en kontorsplats för att du får vara bland andra människor som också frilansar eller är egenföretagare. Du kan bolla idéer, knyta kontakter eller be om råd. Om du saknar att ha kollegor blir de som dina kollegor.